Ne po ju kerkojmë!
Investoni në të ardhmen tuaj!
Bëni një investim të madh për veten.
Është një investim i vogël fitimin e të cilit do ta shijoni gjatë gjithë jetës.
Bëni nje hap të vogel para drejt një jete më të mirë.

 

Kurse anglisht online

Nese nuk keni kohe per te ardhur ne qender, ne kemi zgjidhjen!

Per te gjithe ata qe jane shume te zene dhe nuk duan te humbasin kohe duke udhetuar ne trafik per te shkuar ne qendren e kursit.  Per te gjitha familjet emigrante per te cilat tarifat e kurseve te anglishtes ne vendin ku punojne jane shume te shtrenjta. Ne ju ofrojme nje mundesi te...

Kurse te gjuhes gjermane

Kurse gjermanisht

20/12/2012 11:53
Kurset e gjuhes gjermane zhvillohen me metoden "Schritte", nje metode bashkohore qe ka dhene rezultate te shkelqyera tek nxenesit. "Schritte" eshte nje metode qe me ane te aktiviteteve zbavitese te prezanton me boten e gjermanishtes. Objektivi i kesaj metode eshte qe nxenesit dhe mesuesit te...

Aplikoni tani për të filluar

Ushtrime per zhvillimin e fjalorit

ushtrime per fjalorin

Ky ushtrim eshte per te praktikuar fjalorin qe ka te bej me emrat e kafsheve https://www.agendaweb.org/vocabulary/food-exercises.html   Ky ushtrim eshte per te praktikuar fjalorin qe ka te bej me emrat e kafsheve:   https://www.agendaweb.org/vocabulary/animals-exercises.html

Contact

Qendra e gjuheve te huaja "Optima"

Rr. Ferit Xhajko, prane ish Uzines Dinamo
Tirane

0695610926

Kurse per anglishten e biznesit, finances, mjeksise dhe juridikut

Kurse per anglishten profesionale te fushave te ndryshme

Ju ofrojme kurse per anglishten e shume fushave profesionale: Biznes Finance Juridik Mjekesi Informatike   Metodat jane nga me te fundit ku ju lejojne te zhvilloni shume fjalorin per profesionin tuaj.  

Poll

Ju pelqen kjo faqe?

Po, gjeta cfare me duhej. (289)
77%

Jo nuk gjeta ate qe po kerkoja. (84)
23%

Total votes: 373