Article archive

Datat e provimit GRE Paper based/ GRE test dates Albania

03/08/2018 18:33
Me poshte mund te gjeni datat per provimin GRE Keto data jane per qendren ne Shqiperi, Kosove dhe Shkup.  Ne ju ofrojme kurset pergatitore por jo testimin.  Per te mesuar me shume per testimin GRE ne Tirane mund ti drejtoheni adreses info@sta-edu.com   Per tu regjistruar...

TOEFL IBT test dates 2018/Datat e provimit TOEFL IBT Tirane

02/08/2018 18:00
Me poshte mund te gjeni datat e provimit TOEFL IBT ne Tirane. Keto data jane per t'ju orientuar. Ne ju ofrojme kurse pergatitore per kete provim, por nuk ofrojme testin. Kurset pergatitore zgjasin 30 seanca nga 90 min dhe zhvillohen 3 here ne jave ose intensivisht.  Nxitoni te...

Datat per provimin TOEIC/TOEFL ITP per muajin Gusht 2018

02/08/2018 16:33
Keto jane datat per provimet TOEFL ITP/TOEIC Test Dates & Locations    Ne ju pergatisim per keto provime, por nuk ofrojme provimin. Per informacione per zhvillimin e provimit ndiqni kete link  sta-edu.com/test-dates-locations/   ose kontaktoni ne kete adrese...

Datat e provimit SAT/ SAT test

31/07/2018 13:02
Me poshte mund te gjeni datat e parashikuara  per testimin SAT per vitet  2018. 2019.  Per tu regjistruar mund ti referoheni ketij linku https://collegereadiness.collegeboard.org/sat/register/international Keto data jane per t'ju orientuar. Ne ju ofrojme kurse pergatitore per...

Datat e provimit IELTS 2018/ IELTS test dates Tirana, Albania

22/06/2018 17:08
Me poshte mund te gjeni datat per IELTS General Training.  Ne ju ofrojme kurse pergatitore te personalizuara por nuk ofrojme provimin. Keto data jane thjesht per orientimin tuaj   Keto jane datat per Academic Training  

Datat e provimit GMAT ne Shkup, Maqedoni/GMAT test dates Skopje

17/05/2018 12:08
  Me poshte mund te gjeni datat e provimit GMAT ne Shkup.  Provimi GMAT nuk jepet ne Shqiperi dhe qendra me e afert eshte ajo e Shkupit ose Selanikut   Ne ju ofrojme kurse pergatitore me cilesi te larte mesimdhenie. Kontaktoni me ne per te filluar...

Menyra me e mire per te mesuar

24/03/2017 18:09
Eshte menyra me e mire e te mesuarit por per fat te keq perdoret me pak. E shikoj cdo dite me nxenesit ne kurset e mia. Nxenesit me rezultativ jane ata qe e shtrijne kursin ne 4-5 muaj para provimit. Mesimi sistematik eshte teknika me efektive. Studentet mesojne me mire dhe me shume kur e ndajne te...

TOP Business Schools in EU/Universitetet me te mira per biznesin ne Europe

16/07/2016 19:45
Gazeta “The Economist” kohet e fundit ka publikuar listen e universiteteve me te mira persa I perket deges se biznesit. Fakulteti IESE  ne universitetin e Navarres, ne Spanje eshte ne vendin e pare, ndjekur nga universiteti HEC, ne Paris, pastaj vijne universitetet nga Mbreteria e Bashkuar,...

Renditja e pikeve ne provimin GMAT

16/07/2016 17:17
Cfare do te thote renditja me percentile? Rezultati ne provimin GMAT shprehet edhe me renditjen me percentile ku krahasohet niveli juaj me studentet e tjere qe kane dhene kete provim gjate 3 viteve te fundit. Renditja me percentile Renditja me percentile e pikeve tuaja ne testim tregon perqindjen e...

improving speaking

15/05/2016 17:19
  Suggestions For Powerful Listening and Excellent Speaking 1. Practice “Narrow Listening” “Narrow listening” means listening to many things about the same topic. This method is more powerful than trying to listen to many different kinds of things. Students who listen to similar things...
Items: 1 - 10 of 56
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>