Kurse në matematikë, fizikë, kimi, biologji

 

Kurse pergatitore per lendet shkencore te shkollave 9-vjecare, te mesme dhe universitete.

Kurset zhvillohen per lendet matematike, fizike, kimi, biologji, letersi.

Mesuesit jane te pergatitur dhe kane shume vjet pervoje ne mesimdhenie.