GMAT/GRE

Deshironi te aplikoni per master jashte shtetit? Testimi GMAT/GRE ju ka penguar? Qe prej 5 vjetesh ne kemi pergatitur me dhjetra studente per keto dy provime dhe te gjithe, pa paperjashtim kane arritur objektivin e tyre. 

Perfitimet nga kursi GMAT/GRE

Efikasiteti

Jo vetem qe kursi i GMAT/GRE ju lejon te pergatiteni shpejt per GMAT/GRE, por ne kemi krijuar nje sistem efikas kursi qe ju lejon te pergatiteni per te gjitha seksionet per vetem 30 seanca.

Cmimi

Shume njerez paguajne nje shume nga 300-500 EUR per nje kurs ne grup. Tek ne do te kaloni seksionin quantative dhe verbal me nje mesues ne dispozicionin tuaj me te njejtin cmim qe do te paguanit nese do te benit mesim ne grup. Kjo ju lejon qe te ecni me hapin qe zgjidhni vete ju, te fokusoheni ne fushat ku keni me shume problem dhe te krijoni planin e studimit qe ju pershtatet me shume nevojave tuaja. 

Test diagnostikues falas

Per te vleresuar me mire aftesite tuaja dhe per te vendosur planin me te mire te studimit ne menyre qe t’ju ndihmojme maksimalisht cdo student kryen testin diagnostikues ne fillim te kursit GMAT/GRE.

Plan studimi i personalizuar

Pasi kemi diskutuar objektivin qe doni te arrini, cilin program do te ndiqni dhe cilet jane piket tuaja para fillimit te kursit (nga testi diagnostikues), krijojme nje plan te personalizuar qe u pershtatet nevojave tuaja.

Orarin dhe shpeshtesine e kursit e vendosni ju

Punojme me nje numer te vogel studentesh gjate dites ne menyre qe t’ju sigurojme fleksibilitetin ne orar. Oraret tona te punes jane paradite, pasdite dhe gjate fundjaves.

Testet zyrtare per praktike

Studentet praktikojne strategjite e testimit GRE/GMAT me ane te problemave zyrtare te publikuara nga ETS dhe GMAC.

 Garantojme rezultat te larte

Gjate ketyre viteve asnje prej studenteve tane nuk ka mbaruar kursin pa permisuar piket ne testim ne krahasim me testin diagnostikues. Nese praktikoheni dhe zbatoni programin tone ju sigurojme rezultatin maksimal.

Materialet e perdorura per kursin GMAT/GRE

Te pergjithshme

1. 16 teste CAT GMAT/GRE per te praktikuar gjate kursit dhe per te patur nje ide shume te mire te rezultatit final si dhe te ecurise gjate kursit.

Materialet per seksionin Verbal

  1. Libra dhe material ekstra qe mbulojne cdo seksion te Verbal Section.
  2. Grammar Review Book me mbi 100 strategji per tju ndihmuar Sentence Correction

Materiale per Matematiken

  1. Te gjitha librat qe ju japin elementet baze qe ju duhen. Ju mesojme strategjite nga disa prej metodave me te mira.
  2. Mbi 2000 pyetje ne matematike ne Problem solving, Data Sufficiency, Comparison. Data Interpretation (GRE).


Rezultatet e studenteve kane qene me nje mesatare prej 600 pikesh ne GMAT
Ne provimin GRE garantohet nje rritje prej mbi 6 pikesh ne rezultatin final.

Besoni tek pervoja jone 16 vjecare. Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni Kontakt