Kurse pergatitore per IELTS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ju duhet IELTS per t'u pranuar ne universitet ose per te perparuar ne karriere? 
Sigurohuni te merrni rezultatin me te mire te mundshem duke u pergatitur nga mesuesit me te mire ne Tirane! 
Prej 8 vjetesh ne kemi pergatitur me dhjetra studente te cilet kane arritur te realizojne objektivin e tyre.
 
Ju do te arrini maksimumin nga kursi nese:
  • Niveli juaj i anglishtes eshte mbi mesatar
  • Doni nje certifikate nderkombetare qe te vertetoje njohurite tuaja ne anglishte
  • Doni te ecni ne karriere
  • Pergatiteni seriozisht per te arritur rezultate maksimale

Çfarë permban ky kurs

Ne fillim te kursit do te takoni mesuesin per te percaktuar nivelin tuaj te anglishtes dhe objektivin qe doni te arrini. 
Çdo javë do te masni progresin tuaj me ane te testimeve provë.
 

Njohuritë në anglisht nuk mjaftojne që të jeni te pergatitur per IELTS. Që te dilni sa më mire ne kete test, ju duhet te pajiseni me strategji dhe aftesite specifike.

Kursi eshte i perqendruar ne mesimin e teknikave me efektive gjate testimit.

Kursi do te perfshije:

Te folurin

Do te mesoni te flisni me siguri ne vetvete per tema te shumellojshme. Do te shikoni video me shembuj te te folurit ne testim. Do te beni prova gjate mesimit ne te folur duke ilustruar situaten e provimit.

Te degjuarin

Do te permiresoni aftesine ne te degjuar. Do t’ju mesojme disa strategji, si pershembu degjimin per detaje. Do te degjoni thekse te ndryshme ne gjuhen angleze. Do te merrni material ekstra per te permiresuar degjimin..

Shkrimi

Do te merrni menyrat dhe strategjite e nevojshme per te kaluar me sukses kete seksion te testimit. Gjithashtu do te keni mundesine te shkruani mbi 20 ese gjate kursit dhe do te merrni feedback nga mesuesi.

Leximi

Do te praktikoheni me shume tekste akademike. Do te mesoni strategjite perkatese per t’ju pergjigjur pyetjeve.

 

Mesuesi do t’ju jap feedback per progresin qe keni bere dhe do t’ju ndihmoj me problemet qe keni ne seksione te vecanta te provimit. Gjithashtu ju do te keni nje ide te qarte te rezultatit ne provim sepse do te beni shume testime ne kushtet reale te provimit. Te gjitha testet jane marre nga testimet e viteve te meparshme ne IELTS.

Kursi zgjat 30 seanca 90 min. Nxitoni te regjistroheni per kursin. 
 
Besoni tek pervoja jone 16 vjecare. Besoni tek pervoja jone 16 vjecare. Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni Kontakt