Kurse pergatitore per SAT/ACT

Provimet SAT, SAT Subject si dhe ACT jane teste te hartuara per te vleresuar nese jeni te pergatitur per ne universitet.
Keto teste ju japin mundesine qe te aplikoni per ndihme financiare, bursa. Keto provime plotesojne shume mire kerkesat e kolegjeve/universiteteve ne ditet e sotme, duke matur aftesite qe kerkohen per te patur sukses ne shekullin 21.
SAT-i teston njohurite tuaja ne lexim, shkrim dhe matematike, lendet qe mesohen cdo dite ne shkollen e mesme. Shumica e studenteve e japin kete provim pasi kerkohet nga pothuajse te gjitha kolegjet dhe universitetet ne Amerike.

ACT-i eshte nje provim zyrtar per pranim ne universitet/kolegj qe teston aftesite tuaja ne anglisht, matematike, lexim, shkence dhe shkrim (opsional). Ky provim perfshin 215 pyetje me alternativa dhe zgjat mesatarisht 3 ore e 30 minuta duke perfshire edhe pushimin.
Kurset pergatitore per SAT-in dhe ACT-in zgjasin 30 seanca nga 90 min plus 5 testime te plota falas.
 
Besoni tek pervoja jone 16 vjecare. Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni Kontakt