Kurse pergatitore per TOEFL IBT

 
Ju duhet TOEFL IBT per t'u pranuar ne universitet ose per te perparuar ne karriere? 
Sigurohuni te merrni rezultatin me te mire te mundshem duke u pergatitur nga mesuesit me te mire ne Tirane! 
Prej 16 vjetesh ne kemi pergatitur me dhjetra studente te cilet kane arritur te realizojne objektivin e tyre. 
Ku asnje prej nxenesve tane nuk ka dale nen 80 pike.
 
Ju do te arrini maksimumin nga kursi nese:
  • Niveli juaj i anglishtes eshte mbi mesatar
  • Doni nje certifikate nderkombetare qe te vertetoje njohurite tuaja ne gjuhen angleze
  • Doni te ecni ne karriere
  • Pergatiteni seriozisht per te arritur rezultate maksimale

Cfare permban ky kurs?

Ne fillim te kursit do te takoni mesuesin per te percaktuar nivelin tuaj te anglishtes dhe objektivin qe doni te arrini. 
Cdo jave do te masni progresin tuaj me ane te testimeve prove.
 

Njohurite ne anglisht nuk mjaftojne qe te jeni te pergatitur per testin TOEFL. Qe te dilni sa me mire ne kete test,

 ju duhet te pajiseni me strategjite dhe aftesite specifike qe kerkohen ne kete test.

Kursi eshte i perqendruar ne mesimin e teknikave me efektive gjate testimit.

Kursi do te perfshije:

Te folurin

Do te mesoni te flisni me siguri ne vetvete per tema te shumellojshme. Do te shikoni video me shembuj te te folurit ne testim.

 Do te beni prova gjate mesimit ne te folur duke ilustruar situaten e provimit.

Te degjuarin

Do te permiresoni aftesine ne te degjuar. Do t’ju mesojme disa strategji, si pershembull degjimin per detaje. Do te degjoni thekse te ndryshme ne gjuhen angleze. Do te merrni material ekstra per te permiresuar degjimin.

Shkrimin

Do te merrni menyrat dhe strategjite e nevojshme per te kaluar me sukses kete seksion te testimit. 

Gjithashtu do te keni mundesine te shkruani mbi 20 ese gjate kursit dhe do te merrni feedback nga mesuesi.

 Ne te njejten kohe do te merrni modele esesh per te perfituar sa me shume gjate kursit.

Leximi

Do te praktikoheni me shume tekste akademike. Do te mesoni strategjite perkatese per t’ju pergjigjur pyetjeve.

Mesuesi do t’ju jap feedback per progresin qe keni bere dhe do t’ju ndihmoj me problemet qe keni ne seksione te vecanta te provimit. Gjithashtu ju do te keni nje ide te qarte te rezultatit ne provim sepse do te beni shume testime ne kushtet reale te provimit. Te gjitha testet jane marre nga testimet e viteve te meparshme ne TOEFL IBT.

Kursi zgjat 30 seanca 90 min te cilat zhvillohen 3 here ne jave ose intensivisht sipas kerkesave.
Besoni tek pervoja jone 18 vjecare. Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni Kontakt