Kurse pergatitore per TOEIC/Michigan/TOEFL ITP

Ofrojme kurse pergatitor per te gjitha provimet e miratuara nga Ministria e Arsimit per Master/Doktorature si:

TOEIC

TOEFL ITP

APTIS

FCE

PET

 

Pergatitja per provim perfshin ushtrime qe simulojne kushtet reale te testimit me ushtrime ne degjim, gramatike dhe lexim

ne menyre qe studenti te permiresoje nivelin e anglishtes dhe njekohesisht te ambientohet me provimin para se te zhvillohet provimi zyrtar. 

Testimet provë janë falas.

Kursi zgjat 12-30 seanca ne varesi te llojit te provimit. Seancat jane 90 minuta.

Per me shume informacion klikoni ketu Kontakt