Gjuha Gjermane

 

Ju mund te zgjidhni kursin me te pershtatshem per ju ne baze te paketave qe ju ofrojme.

  • Kurse standarte (3 here ne jave nga 90 min, nje nivel zgjat 3 muaj. Grupet perbehen nga 4-6 persona.
  • Kurse intensive (5 here nga 90 min, nje nivel zgjat 2 muaj). Zhvillohen individualisht ose ne grupe prej 4-6 persona. 
  • Kurse pergatitore per testet Goethe Zertifikat, TELC, DAF, kurs i pershtatshem per ata qe duan te shkojne ne gjermani dhe ambasada u kerkon nje certifikate per mbrojtjen e gjuhes. 
  • Kurse gjermanisht per profesionin e mjekut dhe infermierit     

te cilat permbajne zhvillimin e fjalorit dhe te folurit ne situatat e profesioneve perkatese. Gjuha teknike dhe shprehjet qe perdoren ne keto profesione praktikohen ne menyre sistematike. Studentet mesojne me dialogje, degjim dhe pjese leximi ku pasqyrohen aktivitete te ketyre profesioneve.

 Kursi per infermier zhvillohet vetem ne nivelin A2 dhe B1.

 Kursi per mjek zhvillohet ne nivelin B2/C1.

Kurset e gjuhes gjermane zhvillohen me metoden Schritte, Aspekte dhe Sicher metoda bashkohore qe ka dhene rezultate te shkelqyera tek nxenesit.

Besoni tek pervoja jone 16 vjecare. Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni Kontakt