Kurse per femije

Kurset e gjuheve te huaja per femije fillojne nga mosha 6 vjec ku mesohet  shqiptimi i fjaleve dhe zgjerohet fjalori, mesimi zhvillohet me kenge dhe lojera per ta bere sa me zbavitese oren. Zhvillohet 2 here ne jave me seanca nga 60 minuta. Oraret jane 15-16, 16-17, 17-18. Mesimi zhvillohet edhe paradite.

Kurset per moshat me te rritura zhvillohen 2 here ne jave nga 60 minuta seanca. Ato zhvillohen me metoda te pershtatshme per femijet e kesaj moshe duke i dhene perparesi te folurit dhe degjimit,  si dhe perfshijne CD software per t'u praktikuar ne shtepi.

Gjithashtu ofrojme kurse te te gjitha lendeve qe bejne ne shkolle.