News

How to Write a Great College Application Essay|Si te shkruajme nje ese per pranim ne universitet

03/12/2015 15:47
Share155               If you are the parent of a high school student who is applying to college, then tension may be sky-high in your house right now. Your child has to write a personal essay, and the process can be...

Struktura e provimit GRE

25/11/2015 14:53

Cili konsiderohet si rezultat i mire ne TOEFL

22/11/2015 15:47
Shume studente ma kane bere kete pyetje... Nese duhet te jepni TOEFL IBT si pjese e aplikimit tuaj per pranim ne nje universitet jashte vendit, me shume mundesi po pyesni veten “Nga ta di nese piket ne TOEFL jane te mjaftueshme qe te pranohem ne universitetin qe dua?” Pergjigja? Varet. Rezultat i...

Historia e testimit GMAT

10/11/2015 15:06
Kete vit, testi GMAT festoi pervjetorin e tij te 60-te. Gjate gjithe ketyre vjetve ai u ka ofrouar fakulteteve te ekonomikut nje menyre standarte per te vleresuar kandidatet. Ne te njejten kohe kjo do te thote qe studentet ne te gjithe boten kane 6 dekada qe studiojne shume ore per t’u pergatitur...

Test paraprak per nivelin e gjuhes italiane

02/11/2015 16:52
Me poshte keni nje link per te matur nivelin e italishtes.   https://www.acad.it/test-di-italiano.html

Pergatitje per provimet SAT dhe ACT

01/11/2015 19:01
  Provimet SAT-it, SAT Subject si dhe ACT jane teste te hartuara per te vleresuar nese jeni te pergatitur per te hyre ne universitet. Keto teste ju japin mundesine qe te aplikoni per ndihme financiare per studimet, bursa apo per te hyre ne universitet me prestigjioze. Keto provime plotesojne...

Shembull leksioni GMAT

30/10/2015 11:01
Me poshte keni nje shembull te leksionit te pergatitur nga pedagogu i GMAT-it. Nje leksion i pare qe formon bazen per te kuptuar critical reasoning.   Shikim te kendshem!   critical reasoning for website.ppsx (123450)         

GMAT apo GRE

21/10/2015 22:22
Mund te keni degjuar qe disa shkolla tani po pranojne GRE pervec GMAT-it. Si rezultat shume studente kane filluar te mendojne te bejne testin e GRE dhe jo GMAT-in. Nese edhe ju jeni duke menduar te zgjidhni mes GRE-se dhe GMAT-it, duhet te keni parasysh disa gjera para se te merrni kete vendim. Se...

How to structure speaking in TOEFL IBT test

14/10/2015 10:27
The speaking section moves fast. The 45 or 60 seconds that you usually have to give your answer will fly by, and you need to be sure you can fit all of your thoughts into that time. Generally, this means that simplicity is key. The speaking section isn’t a good time to improvise a...

Speaking ne testin TOEFL IBT

23/09/2015 11:08
Shume studente shqetesohen se theksi i tyre mund te ndikoje ne piket ne seksionin speaking te testit TOEFL IBT, por frika e tyre eshte e pabaze. Per sa kohe nuk eshte e veshtire per t'ju kuptuar kur flisni, nuk keni pse te shqetesoheni. Speaking korigjohet duke u bazuar tek idete qe percillni,...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>