Datat e provimit GMAT ne Shkup, Maqedoni/GMAT test dates Skopje

17/05/2018 12:08

  Me poshte mund te gjeni datat e provimit GMAT ne Shkup. 

Provimi GMAT nuk jepet ne Shqiperi dhe qendra me e afert eshte ajo e Shkupit ose Selanikut

 

Ne ju ofrojme kurse pergatitore me cilesi te larte mesimdhenie. Kontaktoni me ne per te filluar kursin Kontakt