Datat e provimit GRE Paper based/ GRE test dates Albania

03/08/2018 18:33

Me poshte mund te gjeni datat per provimin GRE

Keto data jane per qendren ne Shqiperi, Kosove dhe Shkup. 
Ne ju ofrojme kurset pergatitore por jo testimin. 
Per te mesuar me shume per testimin GRE ne Tirane mund ti drejtoheni adreses info@sta-edu.com
 
Per tu regjistruar mund te vizitoni faqen www.ets.org
 
 
 
Ne Maqedoni zhvillohet ne versionin Computer Based