Datat e provimit SAT/ SAT test

31/07/2018 13:02
Me poshte mund te gjeni datat e parashikuara 
per testimin SAT per vitet  2018. 2019.  Per tu regjistruar mund ti referoheni ketij linku https://collegereadiness.collegeboard.org/sat/register/international
Keto data jane per t'ju orientuar. Ne ju ofrojme kurse pergatitore per kete provim, 
por nuk ofrojme testin. 

Kurset pergatitore zgjasin 30 seanca nga 90 min dhe zhvillohen 3 here ne jave ose intensivisht. 

Nxitoni te regjistroheni per tu pergatitur. Besoni tek pervoja jone 16 vjecare.

 

Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrin 0695610926

 

                                                                                                                  albperkthime@gmail.com