Kurse gjermanisht

20/12/2012 11:53

Kurset e gjuhes gjermane zhvillohen me metoden "Schritte", nje metode bashkohore qe ka dhene rezultate te shkelqyera tek nxenesit.

"Schritte" eshte nje metode qe me ane te aktiviteteve zbavitese te prezanton me boten e gjermanishtes.

Objektivi i kesaj metode eshte qe nxenesit dhe mesuesit te argetohen duke mesuar.

Eshte e zhvilluar posacerisht per te rriturit dhe adoleshentet mbi 16 vjec. Perdoret ne mbare boten. 

Mesimet jane te shkurtra, dhe njohurit merren hap pas hapi.

Kurset zhvillohen 3 here ne jave ose intensive sipas kerkesave te studenteve.

Seancat jane 60-90 min.

 

Gjithashtu ofrohen kurse pergatitore per provimet TELC, GOETHE ZERTIFIKAT, DSH, TEST DAF te cilat zgjasin 20-25 seanca nga 60  min. Kurset pergatitore perfshijne teza dhe strategji per te dale sa me mire ne provim.