Kurse pergatitore per nxenes dhe studente ne matematike, fizike, kimi, biologji

01/11/2011 23:10

Kurse pergatitore per lendet shkencore te shkollave 9-vjecare, te mesme dhe universitete.

Kurset zhvillohen per lendet matematike, fizike, kimi, biologji, letersi.