TOEFL IBT test dates 2018/Datat e provimit TOEFL IBT Tirane

02/08/2018 18:00

Me poshte mund te gjeni datat e provimit TOEFL IBT ne Tirane. Keto data jane per t'ju orientuar. Ne ju ofrojme kurse pergatitore per kete provim, por nuk ofrojme testin. Kurset pergatitore zgjasin 30 seanca nga 90 min dhe zhvillohen 3 here ne jave ose intensivisht. 

Nxitoni te regjistroheni per tu pergatitur. Besoni tek pervoja jone 16 vjecare.

Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrin 0695610926 ose ne adresen e emailit sekretaria@qendraoptima.com

Per tu regjistruar online klikoni ne www.ets.org