TOP Business Schools in EU/Universitetet me te mira per biznesin ne Europe

16/07/2016 19:45

Gazeta “The Economist” kohet e fundit ka publikuar listen e universiteteve me te mira persa I perket deges se biznesit. Fakulteti IESE  ne universitetin e Navarres, ne Spanje eshte ne vendin e pare, ndjekur nga universiteti HEC, ne Paris, pastaj vijne universitetet nga Mbreteria e Bashkuar, Gjermania, Italia, Zvicra dhe Hollanda.

Ne hartimin e kesaj liste, kriteret qe u moren parasysh ishin lehtesirat qe ofronin universitetet, cilesia e mesimdhenies, sherbimet per karrieren dhe kthimin ne investim.