Kurse per te rritur mosha 15 e me lart

Kurse per te rritur mosha 15 e me lart

Kurset per te rritur zhvillohen me metoden Cutting Edge nje nga me te fundit dhe te sukseshme ne mesimdhenien e anglishtes. Vemendje e veçante i kushtohet aktiviteteve per te zhvilluar komunikimin ne anglisht, pasi kjo eshte ajo qe kerkojme te gjithe, te flasim anglisht.

Kurset zhvillohen tre here ne jave me seanca 90 minuteshe. Nje nivel zgjat 3-4 muaj.

Oraret jane, 15-16:30, 16:30-18, 18-19:30, 19:30-21.

Gjithashtu mesimi mund te zhvillohet edhe paradite.

Nivelet fillojne nga beginner deri ne advance.