Nese nuk keni kohe per te ardhur ne qender, ne kemi zgjidhjen!

Nese nuk keni kohe per te ardhur ne qender, ne kemi zgjidhjen!

Per te gjithe ata qe jane shume te zene dhe nuk duan te humbasin
kohe duke udhetuar ne trafik per te shkuar ne qendren e kursit. 

Per te gjitha familjet emigrante per te cilat tarifat e kurseve te anglishtes
ne vendin ku punojne jane shume te shtrenjta.

Ne ju ofrojme nje mundesi te perkryer. Te mesoni anglishten duke ndjenjur ne shtepi me ane te kompjuterit. (lidhja me skype). Cilesia e mesimit do te ishte i njejte si ne nje qender, pa asnje ndryshim. Orarin e vendosni ju.

Cdo seance zgjat 90 minuta.

 

<script type="text/javascript">

 
  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-35252907-1']);
  _gaq.push(['_trackPageview']);
 
  (function() {
    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    ga.src = ('https:' == RubicusFrontendIns.location.protocol ? 'https://ssl' : 'https://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();
 
</script>